Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Νάστος: «Μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν…»

Συγκέντρωση, σοβαρότητα και πίστη στο θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται ο Ατρόμητο, για να έρθει αυτό κόντρα στην Ξάνθη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Νάστο.

Νάστος: «Μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν…»
Το παιχνίδι στην Ξάνθη κρύβει παγίδες για τον Ατρόμητο, όμως ο Βαγγέλης Νάστος, θεωρεί πως με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πίστη μπορεί να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο εκ των αρχηγών των Περιστεριωτών μίλησε στην κάμερα της Nova για την πορεία του πρωταθλήματος αλλά και για τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Βαγγέλη πως βλέπεις την ομάδα τον τελευταίο καιρό. Βρίσκει τον ρυθμό που ήθελε εξ αρχής;

«Σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Φάνηκε αυτό με τον Λεβαδειακό, αλλά και στα τελευταία παιχνίδια που έχουμε παίξει. Έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα. Με τον Λεβαδειακό ήμασταν πολύ καλοί, ήταν δίκαιη η νίκη με ένα πολύ καλό σκορ. Πλεόν το έχουμε αφήσει πίσω και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, η οποία αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα σε φόρμα που έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες. Ειδικά η τελευταία ήταν με πολύ καλό σκορ απέναντι στην Καλλονή. Εμείς πρέπει να έχουμε διάρκεια όλη τη χρονιά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε και μέσα στην Ξάνθη ένα καλό αποτέλεσμα».

Ένα καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη θα σημαίνει και εδραίωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας;

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι να είμαστε στα play off. Τώρα αν θα είναι η τρίτη, η τέταρτη ή η πέμπτη θέση δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αν και η τρίτη είναι καλύτερη γιατί ξεκινάς με αβαντάζ στα play off. Το σημαντικό είναι να μην ξεφύγουν ειδικά οι πρώτοι δύο. Όσο μπορούμε και είμαστε κοντά είναι καλό. Ειδάλλως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αβαντάζ σε σχέση με τους δύο από κάτω εφόσον βγούμε τρίτοι. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, πρέπει να έχουμε διάρκεια, καθώς υπάρχουν πολλά ματς για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ας τα βλέπουμε ένα ένα, πάντως όντως αυτό με την Ξάνθη είναι σημαντικό για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Πάντα δυσκολεύεστε πάντως στην Ξάνθη.

«Τα τελευταία χρόνια που είμαι στον Ατρόμητο, όντως στην Ξάνθη δεν έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Οι παραδόσεις όμως είναι για να σπάνε και κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική τον οποίο δεν νικούσαμε στην έδρα μας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, έχει βρει τα πατήματά της. Θα εξαρτηθεί πολύ κι από μας το πως θα είμαστε το Σάββατο ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω να είμαστε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Έχετε εντοπίσει τις διαφορές της Ξάνθης με τον Μάουρερ στο τιμόνι της;

«Μια εικόνα την έχουμε. Ξέρουμε πως παίζει η Ξάνθη. Έχουμε δει και τα τελευταία δύο παιχνίδια με Καλλονή και Απόλλωνα που έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα και σε φόρμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αλλά κι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Αν είμαστε σοβαροί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: