Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τρομάζει η Μπάγερν...!!

Μόνο σαν πρωτάρα δεν παίζει! Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Σιένα με 89-79, έκανε το 2/2 στην Ευρωλίγκα και έπιασε στην κορυφή του ομίλου τον Ολυμπιακό. Εκτός τόπου και χρόνου οι Ιταλοί.

Τρομάζει η Μπάγερν...
Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε για να μείνει! Νέα εκπληκτική εμφάνιση από τους Βαυαρούς που επικράτησαν της Σιένα με 89-79 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα σε ισάριθμους αγώνες.

Στην κορυφή του ομίλου μαζί με τον Ολυμπιακό πλέον οι Γερμανοί, ενώ η αποκαρδιωτική «μοντεπάσκι» δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος, που δεν έκανε ούτε τώρα σεφτέ και απλώς μετρίασε την ήττα στο φινάλε.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν ακριβώς αντιπροσωπευτικό του τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Κι αυτό γιατί μέχρι το 10’ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει κάποια και φυσιολογικά η Μπάγερν προηγείτο απλώς με 22-20. Όσο περνούσε η ώρα, όμως και με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι Βαυαροί άρχισαν να ξεδιπλώνουν το επιθετικό τους ταλέντο και επωφελούνταν στο έπακρο τις βεβιασμένες επιθέσεις των Ιταλών. Έτσι, η διαφορά συνεχώς ανέβαινε και το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά με 46-33.

Όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ξεκίνησε και το δεύτερο. Με τους Γερμανούς να παραμένουν "καυτοί" στην επίθεση, την Σιένα να μην μπορεί να ακολουθήσει σε τόσο υψηλά επίπεδα το σκορ και φυσιολογικά, η Μπάγερν μετέτρεψε το παιχνίδι σε... show. Αποδεικνύεται άλλωστε από το 70-51 στο 30'. Προφανώς τα πάντα είχαν κριθεί, γιατί τέτοιες ανατροπές ειδικά η φετινή Σιένα δύσκολα κάνει... Βέβαια επειδή η φανέλα παραμένει βαριά και επειδή έχει και ένα πρεστίζ από πίσω της σαν σύλλογος, δεν θα μπορούσε να χάσει με τόση μεγάλη διαφορά. Έτσι, στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάτι η χαλάρωση των Γερμανών, κάτι το πείσμα των Ιταλών έφερε σε πιο λογικά επίπεδα το σκορ, για το τελικό 89-79 και τον δεύτερο -και μεγαλύτερο- θρίαμβο της Μπάγερν στην Ευρωλίγκα.

Μπάγερν (Πέσιτς): Τρούτμαν 6, Σάφαρτζικ 2, Στάιγκερ 10, Mπενζίνγκ 9, Tζέντοβιτς 14, Ντελαντέι 20, Ιντμπίχι 6, Σάβοβιτς 5, Τάιλορ 2, Μπράιαντ 15.

Σιένα (Κρέσπι): Βιτζιάνο 4, Χάντερ 9, Ροτσέστι 13, Κάρτερ 14, Ρες 3, Ορτνέρ 11, Χάκετ 8, Ίνγκλις 12, Γκριν 5.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: