Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση…»

Σοβαρότητα και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση συνιστά στους παίκτες του ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει της αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη Νέα Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Basket League.

«Με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση…»
Η επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην αυριανή (26/10, 18:00) αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά στο «Αλεξάνδρειο». Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ωστόσο, συνέστησε την προσοχή των παικτών του, παρότι η αντίπαλος είναι νεοφώτιστη.

«Μπαίνοντας στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η προσαρμογή απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, αλλά και η προσπάθεια βελτίωσης της χημείας κάθε ομάδας, είναι ο βασικός στόχος. Εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη νεοφώτιστη Κηφισιά με σοβαρότητα, αλλά και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα στις συνεργασίες μισού γηπέδου, όπου υπάρχει συνδυασμός εμπειρίας και ενθουσιασμού στο ρόστερ της», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των «κιτρίνων».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Χαρίσης, τόνισε: «Ασχέτως με το ότι η Κηφισιά είναι νεοφώτιστη ομάδα, αποτελείται από πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι δημιουργούν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα για να επιστρέψουνε στις νίκες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε ομαδικά και να προσέξουμε πολύ στην άμυνα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μετά από την δυναμικότατη παρουσία του κόσμου στο προηγούμενο παιχνίδι, περιμένουμε να τον δούμε και πάλι στις εξέδρες του Nick Galis Hall».

Δεν υπάρχουν σχόλια: