Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Βοσνιάδης: «Πρωτάθλημα εκπλήξεων…»

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν μέχρι τέλος για τον τίτλο, όμως από εκεί και πέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης εντοπίζει εκπλήξεις, τόσο στα αποτελέσματα, όσο και στην εικόνα των ομάδων.

Βοσνιάδης: «Πρωτάθλημα εκπλήξεων…»
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι δύο ταχυτήτων σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που έχουν ξεχωρίσει, ενώ έκανε λόγο για εκπλήξεις ομάδων από την πεντάδα και κάτω. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του και την εμπειρία του από την Σούπερ Λίγκα, στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Σαν εικόνα το πρωτάθλημα, έχουν ξεχωρίσει Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Αλλά υπάρχει η εξαίρεση του Ατρόμητου. Από εκεί και πέρα, όλες οι άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο σύνολο. Είναι μικρές οι βαθμολογικές αποστάσεις.

Φέτος είναι πιο βελτιωμένο το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι. Έρχονται αποτελέσματα που δεν περιμένει κανείς. Αυτά αλλάζουν τις ισορροπίες. Περίμενα καλύτερους Αστέρα και ΠΑΣ. Εκπλήξεις ο Εργοτέλης, η Ξάνθη, ο Πανθρακικός. Έχουν πολύ καλές πορείες που δεν περιμέναμε.

Είναι νωρίς να μιλάμε για πεντάδα. Κάποια στιγμή και οι ομάδες που είναι χαμηλά θα βγάλουν καλύτερο πρόσωπο. Αν όμως οι ομάδες παραμείνουν ψηλά θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιές στις δύο ομάδες της κορυφής. Κανείς δεν περίμενε να χάσει βαθμούς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν εκπλήξεις. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει.

Ο ΠΑΟΚ, εκτός από το Αγρίνιο, κατάφερε να πάρει βαθμούς. Λίγα ήταν τα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως βρίσκει τον τρόπο να κάνει νίκες. Ο Ολυμπιακός νικάει στο ρελαντί. Δεν ζορίζεται πουθενά. Ακόμα και στις μέτριες μέρες του μπορεί να νικάει εύκολα. Αν ο ΠΑΟΚ βελτιώσει λίγο την εικόνα του θα το παλέψει μέχρι το φινάλε. Όλα θα παιχτούν ανάμεσά τους και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει το προβάδισμα».

Για Απόλλωνα: «Ο Απόλλων ξεκίνησε για παραμονή. Είχαμε κάνει ήδη δύο νίκες όμως χαθήκανε παιχνίδια με συγκεκριμένα λάθη. Είχαμε αμυντικά λάθη στην άμυνα, χωρίς να έχουμε βελτίωση. Χάσαμε παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας, όπως με την Καλλονή, ή με την Ξάνθη που από 0-2 το καταφέραμε να το χάσουμε. Είναι κάποια πράγματα που βλέπεις καθημερινά και μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Ο κόσμος δεν είχε υπομονή και ηρεμία να αντιμετωπίσει κάποια πράγματα. Είναι συνηθισμένοι με τον κ. Βελλή, να ανεβαίνουν και να κάνουν νίκες, όμως στην Σούπερ Λίγκα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα. Κάθε φορά όταν φύγει ένας προπονητής αρχίζουν διάφορα. Θέλω να κάνω λίγο υπομονή και να ηρεμήσω. Χρειάζεται να «καθαρίσει» το μυαλό και να γίνει μια σωστή επιλογή για την επόμενη ομάδα. Είναι λίγες οι ομάδες που μπορείς να δουλέψεις καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: