Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Διδακτική εμπειρία…»

Ως ευκαιρία για να αποκτήσουν οι παίκτες και η ομάδα του μια διδακτική εμπειρία αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, Γιώργος Καλαφατάκης το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

«Διδακτική εμπειρία…»
Ο Ίκαρος Χαλκίδας έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Basket League και στόχος είναι να κάνει μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση, κερδίζοντας παράλληλα χρήσιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Αυτό επεσήμανε και ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Σίγουρα το ματς στο ΣΕΦ θα είναι μια διδακτική εμπειρία για την ομάδα μας. Έχουμε πολλά να «κερδίσουμε» απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία και αμέτρητες παραστάσεις. Στόχος δικός μας είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και παράλληλα να κερδίσουμε εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες για την συνέχεια της σεζόν», δήλωσε.

Από πλευράς παικτών, ο Ιβάν Άσκα, τόνισε: «Η νίκη επί του Απόλλωνα και η μεγάλη βοήθεια που πήραμε από τον κόσμο της Χαλκίδας, μας έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια της περιόδου. Πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και πιστεύω πως μέσα από αυτό το παιχνίδι, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και συνάμα να διορθώσουμε κάποιες από τις αδυναμίες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: