Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολο τεστ»

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα επισήμανε για τον Πανιώνιο ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολο τεστ»
Ο Πανιώνιος θέλει να παραμείνει αήττητος στις επίσημες υποχρεώσεις του. Το επόμενο τεστ για τους «κυανέρυθρους» είναι το Σάββατο (16:00) στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ για την τρίτη αγωνιστική της Α1.

«Έχουμε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στον αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Είναι μια ομάδα που στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της, που έγινε εκτός έδρας, έδειξε να έχει βρει πολύ καλό ρυθμό. Σούταρε με πολύ καλά ποσοστά και πέτυχε υψηλό σκορ. Περιμένουμε ότι και στην έδρα της θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι αντίστοιχο», δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Να μπορέσουμε να εκτελέσουμε το παιχνίδι μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι δύσκολο τεστ σε μια δύσκολη έδρα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θέλουμε όλοι οι παίκτες να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα».

Ο σέντερ του Πανιωνίου, Γκάι Μαρκ Μισέλ, ο οποίος επιστρέφει στη Δράμα μετά από δύο χρόνια παρουσίας, είπε: «Στην Δράμα άρχισα την επαγγελματική καριέρα μου, έπαιξα δύο χρόνια εκεί και οφείλω στον ΚΑΟΔ ότι βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Δράμα. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα είμαι έτοιμος, όπως και η ομάδα του Πανιωνίου για να νικήσουμε. Θα είναι ένας αγώνας με ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να τον διασκεδάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: