Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα»

Ένα γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα θα είναι τα «κλειδιά» προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να φτάσει στη νίκη επί του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον Ντορίν Γκοϊάν.

«Γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα»
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί αύριο (26/10, 17:15) τον Λεβαδειακό και στόχος είναι η επιστροφή τις νίκες, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Ο Ρουμάνος αμυντικός, Ντορίν Γκοϊάν, με δηλώσεις του στη Nova, θεωρεί ότι το «κλειδί» προκειμένου η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στην άμυνα.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένα δύσκολο ματς μιας και δεν έχουμε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να είμαστε ομάδα και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς θα παραταχθεί ο αντίπαλος: «Δεν έχουμε ακόμα μελετήσει τον αντίπαλο. Θα δούμε εάν θα πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν γνωρίζω πολύ τον αντίπαλο γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ αλλά από του χρόνου θα έχω μια καλύτερη εικόνα».

Για την αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή έρχεται ένα θετικό σοκ αλλά πιστεύω και ελπίζω αυτό να μην συμβεί και να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει τη νίκη: «Θα πρέπει να σκοράρουμε σίγουρα γρήγορα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: