Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Απόδραση με… τριάρα! (video)

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, πέτυχε η Βαγιαδολίδ, επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας της Βαγιεκάνο.

Απόδραση με… τριάρα! (video)
Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο της...τρίποντο έπειτα από έξι αγώνες που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει! Με την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν η Βαγιαδολίδ «σκαρφάλωσε» στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας της Ράγιο Βαγιεκάνο δύο θέσεις πιο κάτω, στη 15η.

Το σκόρ άνοιξε ο Έμπερτ στο 31΄ για τους φιλοξενούμενους και εννέα λεπτά αργότερα το γκολ του Γκέρα, έθεσε τις στέρεες βάσεις για την επικράτηση! Ο Λάρσον στο 48’ έκανε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να φανεί απειλητική.



Rayo Vallecano 0-3 Valladolid All Goals από all-goals

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρούμπεν, Τίτο, Γκαλβέζ, Αρμπίγια, Μογίτσα, Ραούλ Μπαένα (46’ Μπανγκουρά), Τρασόρας, Περέα (46’ Λαριβέι), Βιέρα, Ιάγκο Φάλκε, Καστίγιο (63’ Μπουένο).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνο, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Χέσους Ρουέντα, Πένια, Έμπερτ (46’ Λάρσο), Μπαράχα (79’ Αλβάρο Ρούμπιο), Ρόσι, Ράμα, Γκέρα (74’ Αλκατράζ), Μανούτσο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: