Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στόικα: «Με το μαχαίρι στον λαιμό»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Στέφαν Στόικα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Στόικα: «Με το μαχαίρι στον λαιμό»
Μονόδρομος αποτελεί η νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Βέροια, όπως τόνισε και ο Στέφαν Στόικα. Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο κορμό που πρέπει «φτιαχτεί» ώστε να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια αλλά και στα προβλήματα απουσιών.

Αναλυτικά:


«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι, από την στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα, είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες έχουν μάθει αυτά που τους ζητάω και εγώ τους έχω γνωρίζει καλύτερα. Βλέπω στις προπονήσεις ότι η μπάλα κυκλοφορεί πλέον καλύτερα και με υψηλότερους ρυθμούς, κάτι που ζήτησα από την αρχή.

Οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που θέλω και είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξουμε καλά την Κυριακή και αν αυτή τη φορά έχουμε λίγη περισσότερη τύχη θα φτάσουμε στη νίκη. Είναι πιο προσγειωμένοι, σκέφτονται πιο πολύ πάνω στη δουλειά και αυτό με κάνει να πιστεύω πιο πολύ σ’ αυτούς. Είναι πιο καλοί απ’ ότι έδειξαν με τον Άρη».


Για τα αγωνιστικά προβλήματα, τόνισε: «Έχουμε πάλι κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως είχαμε και πριν το ματς με τον Άρη. Μόνο ο Οστοϊτς δεν υπολογίζεται αλλά έχουμε παίκτες για να τον αντικαταστήσουν. Γενικά εκτός από αυτός δεν θα έχουμε κάποια άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα. Οι Μπάρμπας, Ντα Κόστα και Οικονόμου θα μπουν σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα αλλά πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή».
Για την συνέχεια είπε: «Θα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν κορμό από 7-8 παίκτες γιατί αλλιώς δεν μπορεί η ομάδα να βρει έναν ρυθμό. Πιστεύω ότι αν πάρουμε αυτό το ματς όλα θα γίνουν πιο εύκολα στην συνέχεια. Τώρα είμαστε όλοι με το μαχαίρι στο λαιμό και είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Θέλουμε αυτοπεποίθηση. Μόνο η νίκη θα μας κάνει πιο δυνατούς και αυτό είπα και στους παίκτες μου».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είδα τον ΠΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: