Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σαββίδης: «Σε άδειο γήπεδο δεν θα γυρνούσε ο αγώνας»

savvidis3
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.
Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την χθεσινή (24/10) στήριξη στον Ευρωπαϊκό αγώνα, υπογραμμίζοντας πως αν δεν είχε κόσμο στην Τούμπα δεν θα μπορούσε η ομάδα να κάνει την ολική ανατροπή.
Η σχετική ενημέρωση από το paokfc.gr:
Με αφορμή τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, αυτή τη φορά με σκορ 3-2 επί της Μακάμπι Χάιφα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης δήλωσε:
«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ την ομάδα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση.
Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα.
Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: