Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία»

Την άποψη ότι η ψυχολογία των παικτών του Λεβαδειακού θα αλλάξει όταν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου, με αφορμή τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία»
Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού θα κάνει ο Νίκος Καραγεωργίου στο αυριανό (26/10) παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τεχνικός των Βοιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Καινούργια εμπειρία, νέα δεδομένα και ελπίζω να πάμε καλά. Είναι μια πρόκληση, θέλω να βοηθήσω και στο τέλος της χρονιάς να έχει υλοποιηθεί ο στόχος. Είμαι ικανοποιημένος από το γήπεδο και γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθούν τα πράγματα. Ελπίζω να πάμε καλά και να συγκεντρώσουμε βαθμούς. Με αυτή τη λογική είμαι εδώ. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει πίεση χρόνου και λόγω προγράμματος δεν υπάρχουν περιθώρια. Θα χαμογελάσουμε στο τέλος και θα καταφέρουμε να πάρουμε αποτελέσματα. Αρκεί οι παίκτες να είναι υγιείς».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας έχει θέσει υψηλούς στόχους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Πρέπει να έχουμε πίστη στη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Κάτι νέο επηρεάζει τους παίκτες και θέλουν να αποδείξουν τι αξίζουν. Η ψυχολογία θα αλλάξει όταν έρθει το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε τη νίκη αλλά το σκεπτικό μας είναι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: