Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Κόλλησε ο Απόλλων!!

mt_797566_APOLLON_KALAMARIAS_DOKSA_DRAMAS_5H_AGONISTIKH_FOOTBALL_LEAGUE_25-10-2013
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο Απόλλων έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι “Πόντιοι” είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για 10 λεπτά στο τέλος, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Το σκορ άνοιξε ο Ετόφ για τους Δραμινούς στο 22ο λεπτό, αλλά ο Απόλλων κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Ναλμπάντη στο 36′.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων πίεσε, αλλά οι προσπάθειές του δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Δαύκο. Στο 83ο λεπτό ο Βλασσόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον Απόλλων να μην το εκμεταλλεύεται και το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Συνθέσεις:
Απόλλων (Α. Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Καπίας, Μανουσαρίδης, Λιόνης, Παρμαξίδης, Βέντζιος (85′ Ορφανός), Δρόσος, Ναλμπάντης (61′ Βέργος), Βλάχος (50′ Πασιαλής), Αθανασιάδης
Δόξα Δράμας (Κ. Βασιλακάκης): Δαύκος, Στεργιανός, Μιλένκοβιτς, Λιαπάκης, Γελαδάρης, Κικόφ (70′ Μουδούρογλου), Βλασσόπουλος, Κάσσος (46′ Κυριακίδης), Ρούτσης, Χιντασέλι, Έτοφ (60′ Διαμαντόπουλος)
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: