Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Ο κόσμος γύρισε το παιχνίδι»

ragios
Ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Χάιφα Ρούμπεν Ράγιος, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι, ενώ στάθηκε στην φοβερή ατμόσφαιρα του κόσμου και τόνισε ότι οπαδοί βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να γυρίσει το παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήτανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και χορταστικό για όσους είχαν την τύχη να το δουν, μπήκαμε πολύ δυνατά και προηγηθήκαμε με 0-2 αλλά από εκεί και πέρα άρχισαν τα προβλήματα για μας και φάνηκε και στα δυο πέναλτι που κάναμε στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι 100%, κάναμε πολλά λάθη και οι λεπτομέρειες κάνανε την διαφορά . Όταν παίζει κόντρα σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος δεν έχεις ελπίδες να κερδίζεις».
Για τον κόσμο και πόσο επηρέασε το αποτέλεσμα: «Εμάς δεν μας επηρέασε το κλίμα, είχα πει και στα παιδιά γιατί ήξερα τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουμε, να βγούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Αλλά ο κόσμος έκανε πολύ καλή δουλεία, ειδικά μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα. Εγώ το ήξερα το κλίμα αλλά οι συμπαίκτες μου σίγουρα επηρεάστηκαν από την φανταστική ατμόσφαιρα».
Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο ίδιος: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη ιδιαίτερα, είναι μια ομάδα συμπαγής που χαρακτηρίζεται από την ομαδικότητα. Πάλι έβαλε δυο γκολ από στημένες φάσεις και όπως φαίνεται το έχει δουλέψει πολύ καλά αυτό το κομμάτι. Το ξέραμε ότι ήταν το δυνατό του σημείο αλλά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Από εκεί και πέρα ο Σαλπιγγίδης είναι πολύ καλός επιθετικός αλλά και ο Λίνο έκανε την διαφορά, έβγαλε και μια πολύ σημαντική ασίστ».
Για το αν υπήρχε περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Κάτι άκουσα και εγώ αλλά δεν υπήρχε ποτέ κάτι χειροπιαστό. Δεν μου ήρθε ποτά καμία πρόταση από την ομάδα του ΠΑΟΚ».
Για τον Σαράνοφ που έπιασε τα δυο πέναλτι: «Είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, έπιασε και τα δυο πέναλτι αλλά αυτό από ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει την νίκη. Του δώσαμε όλοι συγχαρητήρια αλλά όταν χάνεις δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό».
Για το αν έχουνε πλέον ελπίδες πρόκρισης: «Έχουμε δυο βαθμούς, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ είναι η τελευταία μας ευκαιρία».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλό σύνολο και ενισχύθηκε με τις μεταγραφές. Πλέον σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκρiση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: