Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Βίτορ: «Βελτιωνόμαστε»

Στη σταδιακή βελτίωση του ΠΑΟΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι στάθηκε ο Μιγκέλ Βίτορ, στο πλαίσιο της βράβευσής του για τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βίτορ: «Βελτιωνόμαστε»
Χαρούμενος για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο κεντρικός αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως αφιερώνει τα γκολ σε ολόκληρη την ομάδα, που βελτιώνεται σταδιακά παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για το στόχο που είχε βάλει τα πέντε γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ότι αυτή έχω βάλει κάποιον άλλο στόχο. Όντως το είχα πει, τώρα το πέτυχα και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

Για το αν τα γκολ που έχει σημειώσει είναι ταλέντο, αποτέλεσμα δουλειάς ή κάποιου μυστικού: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Χρειαζόμαστε έναν εκτελεστή».
Για το αν λέει κάτι στους επιθετικούς που έχει ξεπεράσει στα γκολ: «Δεν τους λέω κάτι εγώ. Αυτοί μου κάνουν πλάκα, δεν έχω τίποτα να τους πω γιατί στο τέλος της σεζόν θα έχουν περισσότερα γκολ από εμένα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δεχθεί γκολ για να ξυπνήσει: « Ίσως θα πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι στους αγώνες. Χθες ξεκινήσαμε καλά και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνεργασία με τον Κατσουράνη και τη βοήθεια που του πρόσφερε στην προσαρμογή: «Είναι αλήθεια ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Γνωριζόμαστε από τη Μπενφίκα, καθώς είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Προσπαθεί να με βοηθήσει στο γήπεδο, όπως το ίδιο κάνω και εγώ».

Για το αν είναι στόχος στο πρωτάθλημα να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην απόσταση των τριών βαθμών: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας που είναι η νίκη. Μετά θα πρέπει να δούμε αν ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τους έξι πόντους στα δύο επόμενα παιχνίδια πριν το ντέρμπι».

Για το αν αφιερώνει κάπου τα γκολ εκτός της οικογενείας του: «Ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, αλλά και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν γιατί και αυτοί μας βοηθούν. Οπότε το αφιερώνω σε όλη την ομάδα».

Ο Μιχάλης Ιοραδανίδης που τον βράβευσε τον Βίτορ τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε παίκτες που προσφέρουν και σήμερα τιμάμε τον Βίτορ που έχει πετύχει σημαντικά γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει ένας αμυντικός σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνει ένας αμυντικός γκολ και να βοηθάει την ομάδα, όταν δεν μπορούν να το πετύχουν οι αμυντικοί. Η κεφλαιά που κάνει είναι κίνησε σέντερ φορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: