Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στοχ: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…»

Την προσοχή των συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ εφιστά ο Μίροσλαβ Στοχ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι» τόνισε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.

Στοχ: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…»
Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του στο Europa League και πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο κυριακάτικο (27/10) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Μίροσλαβ Στοχ με δηλώσεις του στη Nova μίλησε για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης, όπως κάθε άλλης, αναμέτρησης, αλλά επεσήμανε ότι αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν το παιχνίδι τους, θα φτάσουν στον στόχο τους που είναι η κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά:

«Χρειαζόμαστε και σωματική και πνευματική ξεκούραση. Αυτή η σεζόν, από την αρχή έχει τόσους πολλούς αγώνες που αυτομάτως έχει καταστήσει ως το πλέον σημαντικό την ανασυγκρότηση. Νομίζω πως την κάνουμε καλά και πλέον τη χρειαζόμαστε για μια - ακόμη - φορά. Δεν είναι κάτι . πρωτόγνωρο για εμάς. Όλοι γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνουμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε το Σάββατο ξανά».

- Γνωρίζεις τον αντίπαλο; Τί πρέπει να παρουσιάσετε εκεί εσείς κι οι συμπαίκτες σου;

«Ειλικρινά δεν έχω σαφή εικόνα του αντιπάλου, αλλά κοιτώντας τη βαθμολογία και βλέποντας πως βρίσκονται στην έκτη θέση, έχοντας και την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού γίνεται αντιληπτή η ποιότητά τους κι ο βαθμός δυσκολίας. Πρέπει να είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Δεν πρόκειται να πω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας επειδή τη σήμερον ημέρα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη κι ειδικά την Κυριακή θα είναι ακόμη περισσότερο.

Κι όπως είπα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό που κάνουμε, πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη αλλά σειρά έχει ο αγώνας της Κυριακής και μοναδικός στόχος μας πρέπει να είναι το να επιστρέψουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν το καταφέρουμε μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, οπότε αυτό είναι το... σχέδιο νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: