Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Χαλαρά ο Μήτρογλου…!!

Με τον Κώστα Μήτρογλου να περιορίζεται σε αερόβιο και ατομικό πρόγραμμα, λόγω ελαφριάς κόπωσης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη (27/10) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Χαλαρά ο Μήτρογλου…
Αρκετές ήταν οι απουσίες στην προπόνηση του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της κυριακάτικης (27/10) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μασάντο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει καταρτίσει ο γιατρός και ο γυμναστής.

Ο Μπονγκ έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε με θεραπεία. Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα με την ομάδα και συνέχισε με ατομικό, λόγω ελαφριάς κόπωσης. Από την άλλη, κανονικά γυμνάστηκε για μια ακόμη μέρα ο Μιγκέλ Τόρες.

Ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην τακτική, κάνοντας δίτερμα και δουλεύοντας επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο (26/10) με προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: