Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Γιαπλές: «Πιστεύουμε στη νίκη με ΠΑΟΚ»

Ντέρμπι… αήττητων είναι αυτό μεταξύ ΑΓΟΡ και ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο για την τρίτη αγωνιστική με τους Κρητικούς να αισιοδοξούν για τη νίκη.

Γιαπλές: «Πιστεύουμε στη νίκη με ΠΑΟΚ»
Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις νίκες του στην Α1 θέλει να δώσει το Ρέθυμνο, που για την τρίτη αγωνιστική φιλοξενεί τον επίσης αήττητο στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ το Σάββατο (16:00, Novasports3).

Ο τεχνικός των Κρητικών, Θανάσης Γιαπλές, παρά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα αισιοδοξεί για τη νίκη και μιλά για τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων. «Θα έχουμε δύσκολο έργο το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αφού μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε εντοπίσει τα αγωνιστικά κομμάτια στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα φτάσουμε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη. Όπως έχω αναφέρει, μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε περισσότερο. Ελπίζω ο κόσμος μας μετά τα δύο νικηφόρα παιχνίδια να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε», τόνισε.

Ο 25χρονος γκαρντ, Τζάστιν Χαρτ, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς έχουμε δύο συνεχόμενους αγώνες στην έδρα μας και είναι μεγάλη ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε θετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δύσκολη ομάδα από όλες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι αυτή τη στιγμή και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξω και το Σάββατο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο Ρέθυμνο Aegean γιατί είναι πολύ καλή και μεγάλη ομάδα. Εμείς από την μεριά μας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: