Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Βλέπει» νίκη ο Μαρίν!!

Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ο Νικολά Μαρίν, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν η Ξάνθη παίξει για τη νίκη τότε θα την πάρει.

«Βλέπει» νίκη ο Μαρίν
Την άποψη ότι αν η Ξάνθη μπει στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, τότε θα πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο στο ματς της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Νικολά Μαρίν.

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στη καλή ψυχολογία των παικτών της ομάδας και πρόσθεσε πως με την αυτοπεποίθηση που έχουν μπορούν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι:
«Είναι μια δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος, είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά πιστεύω ότι αν η Ξάνθη παίξει καλά τότε θα πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει τους τρεις βαθμούς:
«Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ατρόμητο είναι να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε εβδομάδα όπως όλες οι ομάδες. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουμε ψηλά και να συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά».

Για το πιο θεωρεί πως θα είναι «κλειδί» της αναμέτρησης:
«Να παίξουμε απλά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε παραπανίσιες ενέργειες. Αν παίξουμε αργά πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Για τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει η Ξάνθη στα δύο τελευταία παιχνίδια είπε:
«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε έτσι να φτάσουμε σε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: