Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ώρα για… χαμόγελα!!

Να χαμογελάσουν ξανά θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, υποδέχονται τον Λεβαδειακό, το Σάββατο, με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Πιπίνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ώρα για… χαμόγελα
Ώρα για… «σεφτέ» για τον Στάικο Βεργέτη. Κάπως έτσι βλέπουν το παιχνίδι στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός τεχνικός, είναι έτοιμος να ανακατέψει για ένα ακόμα παιχνίδι την τράπουλα και να φέρει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Πιπίνης έμεινε εκτός αποστολής, αφού είναι τιμωρημένος, όπως επίσης και οι Μπαντής, Καράσκο και Σέτι για λόγους τακτικής.

Από εκεί και πέρα, ο Ναβάρο θα παραμείνει δεξιά, ο Ζαραδούκας θα είναι αριστερά, ενώ ο Γκόιαν με τον Κουρμπέλη θα παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ουσέρο και ο Έντο, θα έχουν, όπως όλα δείχνουν πίσω τους, τον Ζησόπουλο και από εκεί και πέρα, μένει μια θέση ανοιχτή για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Ο Ντε Μπλάσις θα είναι αριστερά, ο Μπαράλες στην κορυφή και ο Κάφα με τον Ουρτάδο και τον Τάσο Μπακασέτα «μάχονται» για την τελευταία θέση του βασικού σχήματος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα και Μπακασέτας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: