Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Η ώρα των πράξεων και των υπερβάσεων»

Την ανάγκη για συστράτευση όλων των Αρειανών δυνάμεων προκειμένου να αποδειχθεί -με πράξεις- στο δικαστήριο εντός της ερχόμενης εβδομάδας, η βιωσιμότητα της ΠΑΕ Άρης τα επόμενα χρόνια, επεσήμανε ο ένας εκ των τριών νομικών που χειρίζεται την υπόθεση του άρθρου 99, Σπύρος Χριστοφορίδης.

Επιχειρώντας ένα αρχικό σχόλιο επί της σημερινής εκδίκασης, ανέφερε: «Αυτή τη φορά αποφύγαμε τις παρεμβάσεις. Ο μόνος που παρενέβη ήταν ο κύριος Παναγόπουλος, που επέλεξε όμως να μην συμμετάσχει στην ακροαματική διαδικασία, παρά μόνο δήλωσε την παρουσία του ως δικηγόρος παρεμβαίνων σε βάρος του Άρη. Παρενέβη και το ΙΚΑ, καθαρά τυπικά όμως, δηλώνοντας ότι δεν έχει απαίτηση σε βάρος του Άρη, αφού το πρωί πήραμε υπογεγραμμένη την ρύθμιση, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ξεχωριστή σημασία έχει πάντως το γεγονός ότι υπέρ του Άρη, παρενέβη ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης, που δήλωσε τη βούληση του πελάτη του (Σανκαρέ) να επικυρωθεί η συμφωνία για το άρθρο 99 για να υπαχθεί κι αυτός στους όρους που προβλέπει η ρύθμιση».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στη σημερινή εκδίκαση, ο νομικός της ΠΑΕ Άρης, υπογράμμισε: «Η πρόεδρος που δίκασε σήμερα, πήρε το παιχνίδι πάνω της, ήταν πλήρως ενημερωμένη για όλα τα ζητήματα, ακόμη-ακόμη και για το ταξίδι του Ηλιάδη στις ΗΠΑ. Στη σημερινή εκδίκαση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και της ΚΜΑ, προσπάθησαν με τον πειστικό τρόπο να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι η βιωσιμότητα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΜΚ. Βέβαια σε περίπτωση που εισρεύσουν χρήματα στην ΠΑΕ Άρης, η βιωσιμότητα δεν θα τίθεται επ αμφιβόλω καθώς τα έσοδα θα εκτιναχθούν και θα μιλάμε για μια πολύ πιο ανταγωνιστική ομάδα».

Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται από εδώ και στο εξής, για αποφανθεί θετικά το δικαστήριο για τον Άρη, ο κ. Χριστοφορίδης προσέθεσε: «Έχει σημασία από εδώ και στο εξής, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, όταν και θα κλείσει ο φάκελος, να παρουσιαστούμε όσο δυνατόν πιο πλήρεις. Χρειάζονται όσο δυνατόν περισσότερες δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, γιατί όχι και καταθέσεις στους λογαριασμούς, προκειμένου η βιωσιμότητα να μην αποτελεί απλά ευχολόγιο αλλά να αποδεικνύεται και εγγράφως».

Στον επίλογο της τοποθέτησής του ήταν μάλιστα πολύ σαφής, λέγοντας: «Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Χρειάζεται γενική κινητοποίηση και εγρήγροση. Η πιο μεγάλη ώρα για τον Άρη, είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται, έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους να λάβουν αποφάσεις. Πρέπει να πούμε όχι στην εσωστρέφεια, να κάνουμε το καλύτερο για τον Άρη, για να μπορούμε να μιλάμε για τον Άρη άλλων εποχών και να μην σκεφτόμαστε τα περσινά. Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια μας, είναι η ώρα για πράξεις και υπερβάσεις πια. Όχι λόγια...». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: