Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

“Απίστευτη ανατροπή”

paokfans
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Βέλης για την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα.
Για την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα:
“Ήταν μια απίστευτη ανατροπή. Αξίζει συγχαρητήρια και η ομάδα και ο κόσμος. Τέτοιες ανατροπές δείχνουν πως  ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα ενώ υπάρχει και πολύ καλό κλίμα”.
Για τη συμβολή του κόσμου του ΠΑΟΚ στην ανατροπή:
“Το παιχνίδι θα γραφτεί και αυτό στην ιστορία καθώς και ο κόσμος οι παίκτες πίστεψαν στην ανατροπή. Αν δε βοηθούσε ο κόσμος στο 0-2 δε θα γυρνούσε το παιχνίδι. Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών αλλά πιστεύω πως άμα ήταν ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών δύσκολα θα γυρνούσε”.
 Για την εξέλιξη του αγώνα:
“Ο ΠΑΟΚ δε ξεκίνησε καλά καθώς δέχθηκε γρήγορα ένα γκολ από ένα λάθος. Επίσης στο δέυτερο γκολ οι παίκτες έμειναν μπροστά να διαμαρτυρηθούν και το πλήρωσαν. Από εκεί και πέρα ανέβασε η ομάδα την απόδοση της πέτυχε έναν γκολ, το πίστεψε και το γύρισε”.
Για τα πέναλτι του Στοχ:
“Κακώς βάρεσε το δεύτερο πέναλτι ο Στοχ καθώς είχε πέσει η ψυχολογία του. Είναι δεδομένο πως έπεσε ακόμα παραπάνω όταν έχασε και το δεύτερο”.
Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μακάμπι Χάιφα:
“Η Μακάμπι ήταν δυνατή μεσοεπιθετικά αλλά πολύ αδύναμη αμυντικά. Βέβαια είχαν έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα που έπιασε δύο πέναλτι. Η ομάδα του Ισραήλ έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και μπήκε πολύ δυνατά. Ο ΠΑΟΚ δε το περίμενε και για αυτό αρχικά μπήκε χαλαρά, δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα και δέχθηκε τα δύο γκολ”.
Για την ανατροπή που είχε κάνει η τότε ομάδα του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα:
“Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά και θεωρώ πως ήταν πιο δύσκολη ανατροπή. Υπήρχε στο γήπεδο μια ανησυχητική ησυχία. Έπαιξε σημαντικό ρόλο του η αποβολή του σεντερ μπακ της Σπαρτάκ ενώ ήταν πολύ σημαντικό και το γκολ που πέτυχε ο Ζαγοράκης. Όταν ο προπονητής με σήκωσε από τον πάγκο για να μπω ως αλλαγή έτρεμαν τα πόδια μου. Στα αποδυτήρια είχαμε πάρει τα πάνω μας, δεν είχε ξεφύγει ο κόσμος και ήρθε η ανατροπή”.
Για το πως είχε διαχειριστεί εκείνο το παιχνίδι ο Άγγελος Αναστασιάδης:
“Ο Αναστασιάδης πάντα μας εμψύχωνε, πάντα μας βοηθούσε και ζούσε το παιχνίδι πιο πολύ και από εμάς. Πήρε μεγάλο ρίσκο κάνοντας νωρίς αλλαγές και τελικά του βγήκε”.
Για την ψυχολογία που υπήρχε μετά την ανατροπή:
“Η ψυχολογία από όταν πετύχαμε δεύτερο γκολ και μετά ανέβηκε πολύ. Αφού έγινε η ισοφάριση και μετά δε φοβόμασταν τίποτα”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
“Ό κόσμος του ΠΑΟΚ για μένα είναι οι καλύτεροι και οπαδοί στο κόσμο. Ο λαός τους ΠΑΟΚ ζητάει όλο και περισσότερα και ακόμα δεν έχει γευθεί  τις επιτυχίες  που θα έπρεπε”.
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:
“Ο Σαλπιγγίδης έχει την αίσθηση του γκολ και ξέρει κάθε φορά που να  στείλει τη μπάλα. Τέρματα όπως αυτό που πέτυχε με τη Μακάμπι είναι πολύ εύκολα για τη κλάση του”.
Για τις αλλαγές του Στέφενς:
“Οι αλλαγές βοήθησαν πολύ αφενός γιατί υπήρχε κούραση και αφετέρου γιατί οι παίκτες που μπήκαν βοήθησαν στον έλεγχο της κατοχής και του κέντρου”.
Για το μέλλον του ΠΑΟΚ:
“Το μέλλον του ΠΑΟΚ φέτος προδιαγράφεται ευοίωνο. Η ομάδα έχει την ικανότητα να πάει καλά και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Έχει την ικανότητα να χτυπήσει τον Ολυμπιακό άμα δε εμπλακούν άλλοι παράγοντες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: