Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Παράσχος: «Μόνο συγκεντρωμένοι θα πάρουμε αποτέλεσμα»

Την ανεβασμένη Ξάνθη αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος, το Σάββατο, με τον Γιώργο Παράσχο να τονίζει πως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα στα Πηγάδια.

Παράσχος: «Μόνο συγκεντρωμένοι θα πάρουμε αποτέλεσμα»
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με πολύ διάθεση να… κόψει τον βήχα της Ξάνθης, ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην ακριτική πόλη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού εκτός από τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη, εκτός είναι και ο τραυματίας Καλλέργης.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο επίσημο site τα εξής για την αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα σκληρή και δύσκολη. Η Ξάνθη προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και οκτώ γκολ στο ενεργητικό της στα δύο τελευταία παιχνίδια και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απ’ όλες τι απόψεις συγκεντρωμένοι.

Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση δεν έχουμε ιδιαίτερες απώλειες και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, ΓιαννούληςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: