Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μιχαηλίδης: «Χρειαζόμαστε σταθερότητα»

Σταθερή απόδοση στους εντός και εκτός έδρας αγώνες χρειάζεται να έχει ο Παναιτωλικός, όπως δήλωσε Βαγγέλης Μιχαηλίδης, εν όψει του αυριανού ματς στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μιχαηλίδης: «Χρειαζόμαστε σταθερότητα»
Στους τρεις βαθμούς θέλουν να φτάνουν στον Παναιτωλικό, έχοντας σταθερή απόδοση στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μιχαηλίδης στη Nova.

«Στα εκτός έδρας παιχνίδια καλά δεν παίξαμε μόνο με τον Πανθρακικό, ενώ στα υπόλοιπα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να έχουμε μια σταθερή απόδοση τόσο εντός όσο και εκτός έδρας», τόνισε μεταξύ άλλων ο βοηθός του Μάκη Χάβου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μιχαηλίδη στο Novasports

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα:

«Η διακοπή έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε έχοντας σαν στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Πρώτο μέλημα είναι να έχουμε σταθερή απόδοση τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως όλα με μία ομάδα με τους ίδιους στόχους και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Αυτό που μπορεί να κρίνει το ματς είναι τα λάθη. Όποιος κάνει τα λιγότερα θα πάρει και το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην πορεία της ομάδας:

«Συμφωνώ αλλά όχι απόλυτα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια καλά δεν παίξαμε μόνο με τον Πανθρακικό ενώ στα υπόλοιπα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να έχουμε μια σταθερή απόδοση τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

Για το τι χρειάζεται να έχει ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα:

«Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ο κος Χάβος δουλεύει σε όλους τους τομείς. Η δουλειά που γίνεται είναι να βελτιωθούν οι αδυναμίες. Δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Η αντίπαλη ομάδα έχει μια αλλαγή προπονητή και δεν ξέρω πως θα επιδράσει αυτό. Όπως είπα εμείς κοιτάζουμε το τι θα κάνουμε εμείς. Η δική μας απόδοση μας απασχολεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: