Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Θέλει Μπαρτσελόνα ο Κουρτουά»

Πιέζει για να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα ο Τιμπό Κουρτουά, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της καταλανικής Sport.

«Θέλει Μπαρτσελόνα ο Κουρτουά»
Επιχείρηση… Τιμπό Κουρτουά κάνει η Μπαρτσελόνα. Με το συμβόλαιο του Βίκτορ Βαλντές να εκπνέει το καλοκαίρι και τον Καταλανό γκολκίπερ να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν ικανοποιούνται οι οικονομικές του απαιτήσεις, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως πρώτη επιλογή για τη διάδοχη κατάσταση τον Βέλγο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 21χρονος γκολκίπερ, δε, φέρεται σύμφωνα με την καταλανική «Sport» να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Η Τσέλσι διατηρεί τα δικαιώματά του ως το 2016, καθώς τον απέκτησε το 2011 έναντι 9 εκατ. ευρώ από τη Γκενκ, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κουρτουά βλέποντας ότι δεν έχει μέλλον στους «μπλε» όσο υπάρχει… Πετρ Τσεχ, επιθυμεί να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο λέγεται πως δέχεται να κάνει πίσω (άλλωστε είναι πολλά τα χρήματα που θα απαιτούνταν για την αγορά του από την Τσέλσι) λόγω και των καλών σχέσεων που έχει με την «Μπάρτσα» μετά την αγορά του Νταβίντ Βίγια σε… προνομιακή τιμή το καλοκαίρι.

Εναλλακτική λύση των πρωταθλητών Ισπανίας είναι, πάντα σύμφωνα με τη «Sport», ο 21χρονος Γερμανός Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: