Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αποθέωσε Μοράτα ο Μίτσελ!!

Τι κι αν βρίσκεται μακριά για χάρη του Ολυμπιακού; Η ποδοσφαιρική γνώμη του Μίτσελ μετράει πάντα στην Ισπανία. Και έδωσε την καλύτερη δυνατή όταν ρωτήθηκε για τον Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποθέωσε Μοράτα ο Μίτσελ
Ο Μίτσελ δουλεύει πλέον στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα μ’ εξαιρετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Η Ρεάλ ωστόσο είναι πάντα στην καρδιά του. Και η γνώμη του για ‘κείνη και τα θέματά της πάντα εκτιμάται στην Ισπανία.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή «Onda Cero» και ερωτώμενος για τη φετινή «αποκάλυψη» των Μαδριλένων, Αλβάρο Μοράτα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έσταξε μέλι για τον νεαρό:

«Αν και είναι νεαρός σε ηλικία, ο Αλβάρο Μοράτα πρέπει να είναι βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν ήμουν εγώ στην ομάδα θα αποτελούσε προσωπική μου επιλογή. Τον είχα δει σε ένα τουρνουά με την Χετάφε. Βρήκα πως είχε μεγάλο ενδιαφέρον και αξία ως παίκτης και ρώτησα τότε για εκείνον.

Ο πατέρας του ήθελε και να μορφωθεί αλλά και να βρει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσει στην ομάδα και να παίξει καλή μπάλα. Μου προκάλεσε έκπληξη αυτό. Δεν ήταν κάτι το σύνηθες. Πολύ καλός παίκτης είναι και ο Χεσέ Ροντρίγκεθ»
.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να τοποθετηθεί για τη μάχη του τίτλου και το αν μπορεί η Ρεάλ να ξαναπάρει τα πρωτεία, ανέφερε: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που όταν τις βλέπεις καταλαβαίνεις πως έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον τίτλο. Το πρωτάθλημα στην Ισπανία είναι μεγάλο και έχει δυσκολίες. Σημασία, όμως, έχει η διάρκεια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: