Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Ρεαλιστής σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος τόνισε πως το ενδεχόμενο «γκέλας» της Βοσνίας είναι μικρό.

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»
Ο μέσος του ΠΑΟΚ πρόσθεσε πως σε κάθε περίπτωση οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να πάρουν δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του ομίλου και να… ελπίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια:
«Είναι ένα ζευγάρι αγώνων που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να τους κερδίσουμε. Πρέπει να κάνουμε την υποχρέωσή μας, να νικήσουμε και οι αντίπαλοί μας οι Βόσνιοι να στραβοπατήσουν. Εμείς όμως από την Παρασκευή πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τη δύσκολη Σλοβακία:
«Η Σλοβακία είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει, όμως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε να παρουσιάσουμε τις δυνατότητές μας και την αξία μας μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε πως εμείς θα είμαστε τελικά οι νικητές».

Για το ενδεχόμενο «γκέλας» της Βοσνίας:
«Για να είμαστε ειλικρινείς οι πιθανότητες για να στραβοπατήσει η Βοσνία δεν είναι τόσες πολλές. Έχει να αντιμετωπίσει δύο σχετικά εύκολες ομάδες, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά".

Για τη στήριξη του κόσμου:
«Θα είναι ένα όμορφο ματς και δεν υπάρχει λόγος να μην έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Δημιουργήθηκε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα την προηγούμενη φορά και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και με την Σλοβακία».

Για τις απουσίες της ομάδας:
«Είναι αρκετά παιδιά και όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική μας ομάδα. Δεν έχουμε δείξει προβλήματα όταν λείπουν ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: