Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Πλάνα και αναμονή για Σωκράτη!

Την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Σλοβακία δοκίμασε στη πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είδε τον Παπασταθόπουλο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Πλάνα και αναμονή για Σωκράτη
Τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο μεθαυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβακία άνοιξε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με 4-3-3 την «γαλανόλευκη», ενώ τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν για την άμυνα και φαίνεται πως έχει μόνο ένα δίλημμα για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στο οικογενειακό δίτερμα έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα (αυτοί θα παίξουν, εφόσον δεν τα καταφέρει ο Παπασταθόπουλος) και Χολέμπας.

Στη θέση του απόντα – τιμωρημένου Κατσουράνη ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Τζιόλης, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικούς χαφ τους Νίνη (αριστερά) και Μανιάτη (δεξιά). Την τριάδα της επίθεσης έπαιξαν ο Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ο Σάντος έκανε μόλις μία αλλαγή στους «βασικούς», περνώντας στη θέση του «Σάλπι» τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Σάντος δείχνει τις προτιμήσεις του και φαίνεται πως έχει μόνο ένα «δίλημμα» για το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Σαλπιγγίδη θεωρητικά να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, ακολούθησε ξανά το πρωί ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα – σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής – θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:30. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: