Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο Λίμπρεχτς στον Arena fm!

limpe
Ο πρώην προπονητής του Άρη, Τάις Λίμπρεχτς, μίλησε από την Ολλανδία στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και έστειλε τα δικά του μηνύματα στον κόσμο, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη τόνισε ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι η μόνη λύση και θα χρειαστούν αγάπη, στήριξη και υπομονή.
Αναλυτικά είπε για την φυσική του κατάσταση η οποία παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο:
«Δεν έχω σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά η φυσική κατάσταση είναι καλή. Πρέπει να προσέχεις το φαγητό και τα ποτά και τα λοιπά» για να συνεχίσει αναφορικά με την συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους:
«Ήταν ωραία βραδιά και ήταν μεγάλη χαρά να δω τα παιδιά μετά από τόσα πολλά χρόνια. Σίγουρα ο Άρης ήταν η πρώτη μου ομάδα και για μένα στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί δεν μιλούσα την γλώσσα και δεν ήξερα την νοοτροπία. Σίγα-σιγά όμως μπήκαμε όχι μόνο στο μυαλό αλλά και στη καρδιά των παικτών. Γι’ αυτό λέω ότι έγινε καλή δουλειά στον Άρη και σε άλλες ομάδες»
Για την πρώτη του αντίδραση όταν από την Φέγενορντ ήρθε στον Άρη:
«Από την πρώτη στιγμή είδα το γήπεδο και λέω που είναι το βοηθητικό. Πήγαμε σε ένα ξερό γήπεδο. Ήταν δύσκολο αλλά δουλέψαμε σκληρά και νομίζω κάναμε καλή δουλειά.  Ήταν πολύ καλά. Αγαπάω τα παιδιά αλλά όταν έχεις καλή συνεργασία και δουλεύεις σωστά με υπομονή και με αγάπη, νομίζω όλα τα ταλέντα όχι μόνο στον Άρη αλλά και στην Ελλάδα, πάνε μπροστά»
Για τον Αλέκο Κατσιαούνη:
«Αυτός δεν έκανε προπόνηση σαν τερματοφύλακας. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε προπόνηση τερματοφύλακα. Με σκοτώνεις λέει; Εγώ είχα  καλά πόδια και από τις δύο πλευρές, και του έκανα σουτ  γιατί θέλω να δουλεύω σκληρά. Είμαι λίγο αυστηρός αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο»
Και πρόσθεσε:
«Εγώ έχω αγάπη με το ποδόσφαιρο. Βλέπω τα παιδιά όταν πάνε καλύτερα και είναι για μένα μεγάλη χαρά. Τώρα βέβαια δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είμαι 72 χρονών. Τώρα έχω την οικογένεια με τα κορίτσια που έχω γι ‘αυτό είμαι λίγο μακριά. Αλλά βλέπω όλα τα αποτελέσματα. Μερικές φορές πάω στην Φέγενοορντ και βλέπω τα ματς. Έχω πολλούς φίλους εκεί και βλέπουμε τα παιχνίδια»
Για τον Άρη και τους νεαρούς:
«Δεν υπάρχει άλλη λύση. Από το να ρίχνεις  συνέχεια  λεφτά και να αγοράζεις παίκτες από παντού, είναι καλύτερα να πάρεις τα νέα παιδιά να δουλέψεις σωστά με υπομονή και σιγ-σιγά να πάνε όλα καλά. Δεν γίνεται μία δουλειά από την μία μέρα στην άλλη. Γι ‘αυτό και ο κόσμος και η διοίκηση και οι παίκτες να ξέρουν ότι πρέπει να έχουν υπομονή. Ο Άρης κινδυνεύει. Κρίμα είναι. Πρέπει να κάνει άλλη δουλειά. Χωρίς λεφτά αλλά με αγάπη για το ποδόσφαιρο»
Για τον κόσμο:
«Πολλούς χαιρετισμούς. Και θέλω να δώσω το μήνυμα της υπομονής και της στήριξης στις δύσκολες στιγμές»
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: