Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

“Μετέφερε τις εμπειρίες σου από το γήπεδο”

virtualpaok
Μια πρωτότυπη κίνηση ετοίμασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τους φίλους της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ΠΑΟΚ virtual Sports Arena, μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας να δουν μία εντυπωσιακή πανοραμική εικόνα του γηπέδου, την οπτική πλευρά που έχει ο κάθε φίλαθλος ανάλογα με το διάζωμα από το οποίο παρακολουθεί τον αγώνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο.
Η σχετική ενημέρωση:
Μαζί με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ξεκινά σήμερα και το PAOK virtual Sports Arena, μία εικονική περιήγηση στο «Παλατάκι», με την πανοραμική όψη του γηπέδου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν και να «ποστάρουν» τις δικές τους εμπειρίες από το γήπεδο, με φωτογραφίες και βίντεο, που θα μπορούν να ανεβάσουν, χρησιμοποιώντας το νέο project της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο δημιούργησε η εταιρία VILABS και θα τεθεί σε λειτουργία σήμερα και ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης.
Για πρώτη φορά, όλες οι στιγμές που ζούμε στο «Παλατάκι» μας συγκεντρωμένες στο διαδίκτυο. Στο PAOK virtual Sports Arena, μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δουν μία εντυπωσιακή πανοραμική εικόνα του γηπέδου, την οπτική πλευρά που έχει ο κάθε φίλαθλος ανάλογα με το διάζωμα από το οποίο παρακολουθεί τον αγώνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο.
Σήμερα με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ και την έναρξη των επίσημων αγώνων της ομάδας, σας παρουσιάζουμε την νέα διαδικτυακή εφαρμογή PAOK Virtual Sports Arena http://paokbc.virta.gr , μια συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  και της εταιρίας VILABS.
Πως μπορείς να συμμετέχεις?
ΤΡΑΒHΞΕ φωτογραφίες και βίντεο από τον σημερινό αγώνα, όπως τις βίωσες στην κερκίδα
ΣΥΝΔΕΣΟΥ στο paokbc.virta.gr
ΑΝΕΒΑΣΕ τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ και ΣΧΟΛΙΑΣΕ τις εμπειρίες των άλλων
Ξεκίνησε από τώρα να συγκεντρώνεις πόντους για τους διαγωνισμούς που έρχονται και γίνε και εσύ κομμάτι της διαδικτυακής μας κοινότητας.
Παρακολούθησε το σχετικό βίντεο και ανακάλυψε πως λειτουργεί εδώ.
Όλοι σήμερα στο Παλατάκι, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τα σεζόν, δίπλα στον ΠΑΟΚ για την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά και για να  αποθανατίσουμε το φετινό ξεκίνημα της ομάδας μας με τον δικό μας τρόπο…
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: