Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Μπάμπης Αποστολίδης στο Αθλητικό Metropolis: «Αστεία η τιμωρία του Κάτσε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το ζήτημα των χρεών: «Καμιά διάταξη δεν μπορεί να είναι φωτογραφική μόνο για τον ΠΑΟΚ θα είναι αντισυνταγματική. Πρέπει να υπάρξει μια συνολική ρύθμιση του θέματος και εκτιμώ πως θα είναι θαύμα αν με μια τέτοια ρύθμιση μπορέσει να μαζέψει όλο το πρωτογενές κεφάλαιο αν όλοι κάνουν αυτό που λέει ότι θα κάνει ο ΠΑΟΚ».

Για το θέμα Κάτσε: «Είναι δεδομένο πως είναι Ουτσεκάς. Αυτά που λέει ότι δεν ήξερε είναι ανοησίες για μωρά παιδιά. Είναι αστεία η τιμωρία με πρόστιμο. Εγώ αν ήμουν θα του κάρφωνα το συμβόλαιο για δυο χρόνια. Υπάρχουν εθνικοί λόγοι στην περίπτωσή του. Είναι γνωστό ότι έχουμε πρόβλημα με την δράση του UCK στην Ελλάδα καθώς εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις κατά της χώρας μας. Μην ξεχνάμε πως βοήθησε τους Αλβανούς δραπέτες πριν λίγο διάστημα να διαφύγουν. Πιστεύω ότι ο Κάτσε το έκανε για να γίνει εθνικός ήρωας στην πατρίδα του. Είχε καθοδηγητές για αυτήν του την κίνηση, προκειμένου να φύγει και να πάει στην Ιταλία που παίζουν οι ομοεθνείς του. Όπως ο Κατίδης χαιρέτισε ναζιστικά στην ΑΕΚ και τιμωρήθηκε σκληρά, έτσι να τιμωρηθεί και αυτός. Να πάει στην Αλβανία ή στο Κόσοβο να παραστήσει τον οπαδό του UCK, όχι μέσα στους κόλπους του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Πολύ καλά τα πάει μέχρι στιγμής. Είναι έξυπνος επιχειρηματίας και όταν η ομάδα στρώσει περισσότερο αγωνιστικά η ομάδα θα είναι κόμη καλύτερα τα πράγματα. Διαφωνώ με την απόφασή του για Κάτσε και δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με τον Σαββίδη. Δικαιούται να κάνει τις επιλογές του και αυτός έχει το μερίδιο επιτυχίας και της αποτυχίας. Δεν θα του πω εγώ τί θα κάνει. Εγώ μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ αλλά δεν έχω δικαίωμα να αποφασίσω».

Για την χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι έκανε την συγκεκριμένη κίνηση για λόγους αυτοπροβολής. Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πολύ καλά έκανε και την δέχτηκε από την στιγμή που έχει τις οικονομικές της ανάγκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή την δέχτηκε ανακατεύεται και στις επενδύσεις της «Ελληνικός Χρυσός». Ο Σαββίδης που δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη είδατε πως τους είπε "όχι". Αν θέλουν στον ΠΑΟΚ μπορούν να βάλουν ρήτρες και σε περίπτωση περιβαλλοντικής καταστροφής να διακοπεί η διαφήμιση». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: