Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί»

Πλήρως ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΑΓΟΡ, αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ματς οι παίκτες του «τριφυλλιού», ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί»
Στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής των «πράσινων» ήταν πλήρως ικανοποιημένος κυρίως με την απόδοση της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο όταν «σφράγισε» τη νίκη επί του Ρεθύμνου και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι στον σημερινό αγώνα ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Όπως έπρεπε να είμαστε. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν νοκ άουτ και έκρινε το αν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ή όχι.
Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι.

Και αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ. Ακόμα, όμως δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ομαδικοί»,
είπε αρχικά ο «Άρτζι» και συνέχισε:

«Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Όσο για τον Λουκά (Μαυροκεφαλίδη), τον βάλαμε στην δωδεκάδα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι γιατροί θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Παππάς σχολίασε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς. Ήταν λογικό να υπάρχει ένα σχετικό άγχος. Δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το ματς και τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: