Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Να παρέμβουν όλοι για να γλιτώσουμε από τον κ. Κούγια»

Με τον Αλέξη Κούγια τα έβαλε ο Δημήτρης Καραγιάννης μετά την αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή για τη δεύτερη αγωνιστική της Football League.

«Να παρέμβουν όλοι για να γλιτώσουμε από τον κ. Κούγια»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε το «παρών» στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και θεωρεί πως η αθηναϊκή ομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία της αναμέτρησης, αφήνοντας σαφείς «αιχμές» για φόβο των υπόλοιπων ομάδων για την Παναχαϊκή και ζήτησε να επέμβουν όλες οι δυνάμεις για να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον γνωστό ποινικολόγο.

Αναλυτικά: «Σήμερα παραβρέθηκα στην Καλλιθέα, όπου και παρακολούθησα την αναμέτρηση μεταξύ της Καλλιθέας και της δημοφιλέστατης –λόγω του γνωστού ποινικολόγου κ. Αλέκου Κούγια- ομάδα της Παναχαϊκής.

Είναι λυπηρό που η σημερινή διαιτησία δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα της Καλλιθέας, αφού είναι προφανές ότι οι διαιτητές πλέον φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή, όπως όλες τις άλλες ομάδες, εξαιτίας των γνωστών μεθόδων του κ. Αλέκου Κούγια.

Αναρωτιέμαι τελικά μήπως ο Αλέκος Κούγιας έχει δίκιο. Όχι για την ύπαρξη μίας ή δύο εγκληματικών οργανώσεων, αλλά πολλών περισσότερων που δρουν κατά το συνόλου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και προς το συμφέρον της Παναχαϊκής. Να επέμβει, επιτέλους, η Πολιτεία, οι εισαγγελικές αρχές της χώρας και, αν χρειαστεί, ακόμα και το FBI, ώστε να γλιτώσουμε για πάντα από τον Αλέκο Κούγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: