Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάρια διαιτησίας!!

tevekelis
Τα σεμινάρια διαιτησίας στους παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Μάλαμα Τεβεκέλη άρχισαν να αποδίδουν. Στα τελευταία ματς μειώθηκαν δραστικά οι κίτρινες κάρτες από διαμαρτυρίες, ενώ και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά τη σπουδαιότητα του αγώνα, οι κίτρινες ήταν περιορισμένες.
Στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ δέχτηκαν 24 κίτρινες κάρτες, αριθμό ρεκόρ, γεγονός που προκάλεσε έντονο προβληματισμό και ανησυχία στον Χουμπ Στέφενς.
Ο ειδικός αναλυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε θέματα διαιτησίας Μάλαμας Τεβεκέλης συνέχισε τα σεμινάρια διαιτησίας στους παίκτες του ΠΑΟΚ και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Καμία κάρτα μέχρι το 65΄
Μέσω βίντεο πρόβαλε στιγμιότυπα προηγούμενων αγώνων στους παίκτες, με επισημάνσεις σε θέματα αντιδράσεων και συμπεριφοράς απέναντι σε αντιπάλους και διαιτητές για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
Στα τελευταία παιχνίδια πράγματι οι κάρτες από διαμαρτυρίες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 65΄ δεν είχε δεχτεί καμία κίτρινη κάρτα παίκτης του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αντίκρισαν κάρτες οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Κωνσταντινίδης. Σύνολο τρεις, δηλαδή, τις λιγότερες μέχρι τώρα στους αγώνες του πρωταθλήματος, παρότι το συγκεκριμένο ματς ήταν ντέρμπι.
Παράπλευρες απώλειες
Ήταν ένα πρώτο θετικό σημάδι σ’ αυτό τον κομβικό τομέα παράπλευρων απωλειών της ομάδας, υπό την έννοια ότι ήδη ο Τζιόλης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες από πολύ νωρίς και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στη Τούμπα. Επίσης, οι Βίτορ, Στοχ και Νέτσιντ βρίσκονται στο όριο καρτών και με μια ακόμα θα τιμωρηθούν με μια αγωνιστική…
Οι κάρτες είναι ένα ζήτημα στο οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός. Γνωρίζει πως η διεκδίκηση υψηλών στόχων φέτος δεν επιτρέπει πολλές απώλειες βασικών παικτών από τιμωρίες, από την στιγμή που δείχνει ότι προς το παρόν στηρίζεται σε ένα κορμό 14-15 παικτών. Δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: