Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Καυτή ατζέντα» για Σαββίδη!

Αρκετά είναι τα ανοιχτά θέματα που χρειάζεται άμεσα να κλείσουν στον ΠΑΟΚ με την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς.

«Καυτή ατζέντα» για Σαββίδη
Η… επαναφορά του Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ, το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία και η εικόνα που πρέπει να έχει η Τούμπα, ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, είναι κάποια από τα ζητήματα που απασχολούν τον Ιβάν Σαββίδη και θα τα θίξει στην προσεχή συνάντηση που θα έχει με τους οργανωμένους οπαδούς.

Τα συγκεκριμένα ζητήματα αναλύει σήμερα η SportDay

Στην υπόθεση του Αλβανού χαφ, ο Χουμπ Στέφενς τον θέλει άμεσα στην διάθεσή του, από τη στιγμή που η ομάδα έχει υποχρεώσει στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το Europa League.

Ο νεαρός άσος μπορεί να τρέξει αρκετά μέσα στο γήπεδο και με την παρουσία του να καλύψει «τρύπες» στη μεσοαμυντική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Επίσης, θα είναι κρίμα να χαθεί με άσχημο τρόπο ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο, ένας παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και πέρσι κατάφερε να ξεχωρίσει.

Για αυτό τον λόγο ο Σαββίδης θα προσπαθήσει να πείσει τους οπαδούς να μην δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στην επιστροφή του 20χρονου παίκτη και να μην τον μετατρέψουν σε «ξένο σώμα».

Όσον αφορά τώρα το θέμα Γκαρσία, ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να ζήσουν μία ανάλογη ιστορία με εκείνη με τον Γιώργο Δώνη, αφού ο Ουρουγουανός δεν έπαιζε και είχε επηρεάσει εν μέρει τα αποδυτήρια των Θεσσαλονικέων.

Περισσότερα στο σημερινό (09/10) φύλλο της SportDay…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: