Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Θέλει Κάτσε η Άντερλεχτ»

katse
Ο Αλβανός δημοσιογράφος, Ντρίταν Ζακοχότσα, που κάνει τις περιγραφές των αλβανικών ομάδων για το κανάλι Super-Sport Albania μίλησε στον Αρενα 89,4 και αναφέρθηκε στο θέμα του Κάτσε.  Παράλληλα τόνισε ότι η επιθυμία του παίκτη είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ,  ενώ παρομοίασε την σχέση του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον «δικέφαλο», ως κάποιον που αγαπάει μία κοπέλα από μικρή αλλά αυτή δεν του δίνει σημασία.
Αρχικά ανέφερε για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που κάνει προπονήσεις με την Εθνική του ομάδα:
«Το παιδί εδώ στην Εθνική είναι όπως κάποιον που όταν τελειώνει το σχολείο πάει στο σπίτι. Με διάθεση. Βλέπω το παιδί να γελάει. Είναι το μικρότερο παιδί και όλοι τον βλέπουν ως τον μικρό αδελφό. Νιώθει πολύ ωραία στην Εθνική. Τον βλέπω δεν είναι κάποιος που τον  ενδιαφέρουν τα λεφτά. Θέλει να παίξει μπάλα. Δεν είναι παίκτης που παίρνει 1,000,000 τον χρόνο. Αυτό που λέει και με αφορμή το πρόστιμο του είναι ότι «εγώ θέλω να πάω με την ομάδα» Δεν βλέπει τα λεφτά. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να του πει δεν θα πάρεις ούτε μισό ευρώ αυτό τον χρόνο απλά το μόνο που θέλει είναι να παίξει με την ομάδα. Είναι 20 χρονών πρέπει να πας 27 για να βλέπεις τα λεφτά. Αυτό το παιδί παλαιότερα πλήρωνε για να παίξει. Τον απασχολεί μόνο να επιστρέψει. Όχι το πρόστιμο» για να συνεχίσει:
«Όπως το βλέπω το παιδί θα γυρίσει πίσω στον ΠΑΟΚ αλλά το βλέπω δύσκολο να μείνει στην Ελλάδα. Θα πάει σε άλλη χώρα. Η σχέση του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ είναι σαν να αγαπάς  μία κοπέλα από μικρή αλλά αυτή δεν σε βλέπει ποτέ. Ο Εργκούς Κάτσε αγαπάει τον ΠΑΟΚ αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον αγαπάει. Δεν μπορεί να τον αφήνει εκτός ομάδας μόνο του χωρίς προπονητή. Είναι να τρελαθείς.  Αυτά δεν γίνονται» και μετά μίλησε για τις ομάδες της Ελλάδας , της Αλβανίας αλλά και του Νότου γενικότερα: « Όπως την Μίλαν 50 άτομα κανανε φασαρία με τη Γιουβέντους και η Μίλαν θα πληρώσει 50,000 και μία αγωνιστική κεκλεισμένων . Έτσι γίνεται στην Αλβανία και στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αν από τους 500,000 φίλαθλους οι 20,000 δεν τον θέλουν η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι μερικές ομάδες που στηρίζονται στον κόσμο»
Όσον αφορά για την μεταγραφολογία γύρω από τον παίκτη:
«Υπάρχουν πολλές ομάδες ενδιαφερόμενες. Ενα παιδί που παίζει 34 αγώνες με τον ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάει στην Ευρώπη. Έχω ακούσει για την Άντερλεχτ όπου βοηθός προπονητή είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας, Μπέσνικ Χάσι, και έχει παίξει στην ίδια θέση με τον Κάτσε. Και ο Μουράτι τον παρακολουθεί που είναι στην Γαλλία και έχει παίξει στον Ηρακλή. Είναι μάνατζερ και έχει γραφείο στο Παρίσι. Ενώ είναι και σκαόυτερ της Βέρντερ Βρέμης. Το παιδί θέλει να παίξει μπάλα. Στην Λάτσιο θα τον ήθελαν, εκεί είναι τεχνικός διευθυντής ο επίσης πρώην Αλβανός διεθνής Ίντριγκ Τάρε, αλλά δεν μπορεί να πάει λόγω διαβατηρίου.  Γιατί στην Ιταλία έχουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο δύο θέσεις».
Και κατέληξε:
«Είναι ένα παιδί που θέλει να παίξει μόνο μπάλα. Είναι λογικό να βρει ομάδα. Στην Μάντεστερ και στην Μπάγερν δε θα πάει αλλά δεν θα πάει και πολύ πιο κάτω. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον κρατήσει γιατί αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Αν φύγει από την Ελλάδα θα φύγει για να παίξει μπάλα αλλού. Αλλά είναι πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και αισθάνεται Θεσσαλονικιός. Μιλάει ελληνικά καλύτερα από τα αλβανικά. Ξέρει την ελληνική ιστορία καλύτερα από την αλβανική. Το παιδί είναι 20 ετών. Στην Αλβανία σε όλη την ζωή του έχει ζήσει μάξιμουμ 100 μέρες από τα 20 χρόνια»
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: