Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σφακιανάκης: «Θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα…»

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Στέλιο Σφακιανάκη, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σφακιανάκης: «Θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα…»
Ο Παναιτωλικός είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, κάτι που ικανοποιεί μεν, όμως αφήνει τα περιθώρια και για κάτι καλύτερο. Αυτό ακριβώς τόνισε ο Στέλιος Σφακιανάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μια μέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σφακιανάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την εικόνα του Παναιτωλικού μέχρι τώρα: «Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, είμαστε καλά, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα. Στα «μεγάλα» παιχνίδια, είχαμε καλή απόδοση. Πήραμε βαθμούς αλλά τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά. Άλλο να δημιουργείς και άλλο να είσαι καλύτερα. Αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους βαθμούς. Το αμυντικό κομμάτι το έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βελτιώσουμε το δημιουργικό μας κομμάτι για να είμαστε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.», τόνισε αρχικά.

Για την Σούπερ Λίγκα: «Το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας έχει πέσει πάρα πολύ. Οι ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές και η ποιότητα δεν είναι όπως ήταν. Πλην κάποιων εξαιρέσεων νομίζω πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο όλοι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε για θέσεις. Κάθε χρόνο υπάρχουν εκπλήξεις. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια έκπληξη».

Για τίτλο: Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να φτιάξει μια καλή ομάδα και να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα. Εξαρτάται την πίεση που μπορεί να έχει μέχρι το τέλος.

Για το ποιος πρέπει να είναι ο στόχος του Παναιτωλικού: Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίρνουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε και όταν το πετύχουμε, βλέπουμε και για κάτι πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: