Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Περιμένει Παπασταθόπουλο ο Σάντος!!

Την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου περιμένει να δει ο Φερνάντο Σάντος, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση Ελλάδα-Σλοβακία.

Περιμένει Παπασταθόπουλο ο Σάντος
Η Εθνική προετοιμάζεται για τον αγώνα της Παρασκευής θέλοντας να συνεχίσει με νίκες την παρουσία της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Για την κατάληψη της πρώτης θέσης βέβαια, θα χρειαστεί «αυτοκτονία» της Βοσνίας, όμως υπάρχει πάντα και η δεύτερη που μέσω των μπαράζ μπορεί να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Μοναδικό ερωτηματικό αυτήν τη στιγμή για το Σάντος φαίνεται πως είναι η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον Πορτογάλο να σκέφτεται σε περίπτωση που ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν προλάβει, να χρησιμοποιήσει το δίδυμο Σιόβα-Μανωλά.

Στο μεταξύ, η κίνηση των εισιτηρίων του ματς είναι ικανοποιητική και οι φίλοι της Εθνικής μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής στο «Γ.Καραϊσκάκης» έναντι 10, 15 και 20 ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: