Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ώρα για… διορθώσεις!!

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο του Ατρόμητου να δουλέψει πάνω στα… κακώς κείμενα που παρουσίασε η ομάδα του τις πρώτες επτά αγωνιστικές.

Ώρα για… διορθώσεις
Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Ατρόμητο και τον Γιώργο Παράσχο να δουλέψει με τους παίκτες του, πάνω σε ατέλειες.

Μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα πόντους, έχοντας παίξει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος τεχνικός, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, σε τομείς που δεν του άρεσαν όλο αυτό το διάστημα και ένας από αυτούς είναι το γκολ, το οποίο δεν έρχεται με την συχνότητα που ο ίδιος θα ήθελε.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο, με μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος βρίσκεται στην Εθνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα οι Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Ναπολεόνι και Δημούτσος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το επόμενο ραντεβού είναι καθορισμένο για την Τετάρτη το απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: