Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βάις: «Θα αντιμετωπίσουμε τον Μήτρογλου»!

Την άποψη ότι οι αμυντικοί της εθνικής Σλοβακίας μπορούν να… μπλοκάρουν τον Κώστα Μήτρογλου εξέφρασε ο Βλαντιμίρ Βάις εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Βάις: «Θα αντιμετωπίσουμε τον Μήτρογλου»
Στο… σπίτι του, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα βρεθεί την Παρασκευή το βράδυ ο Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος τόνισε ότι ο Κώστας Μήτρογλου ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή στην Εθνική Ελλάδας.

Ωστόσο, οι Σλοβάκοι θα βρουν τον τρόπο να σταματήσουν τον 25χρονο φορ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάις στην πατρίδα του

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενος:

«Είναι ασφαλώς κάτι περίεργο και διαφορετικό για μένα. Η προσοχή μου θα είναι στραμμένη στο παιχνίδι και θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι ότι παίζω στη δική μου έδρα, αυτή που αγωνίζομαι με το σύλλογό μου».

Για την Εθνική Ελλάδας:

«Όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό που είναι διεθνείς με την Ελλάδα, έχουν ποιότητα, αν και οι περισσότεροι τώρα μιλούν για τον Μήτρογλου που έβαλε έξι γκολ στα δύο προηγούμενα ματς. Τρία στο Champions League και τρία στο πρωτάθλημα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι ένας επιθετικός που έχει τον απόλυτο έλεγχο στο σκοράρισμα, αλλά πιστεύω ότι οι στόπερ μας θα είναι δυνατοί, καλά προετοιμασμένοι και θα τον αντιμετωπίσουν».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο φαληρικό γήπεδο:

«Στο γήπεδο θα υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα, οι Έλληνες πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε στο Μουντιάλ με απευθείας πρόκριση και περιμένουν ότι η Βοσνία μπορεί να έχει πρόβλημα με το πλαστικό τερέν στη Λιθουανία, όπου πάντα είναι δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: