Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

gagaloudis
Ο μπασκετμπολίστας του Ικάρου πλέον ,Γιάννης Γκαγκαλούδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την εμπειρία του και το πέρασμα που είχε από την Τυνησία, για την νέα του ομάδα αλλά αναφέρθηκε και στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη και για την μεγάλη απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου.
Για την εμπειρία του και το πέρασμα του από την Τυνησία: «Ήταν πάρα πολύ καλά, τουλάχιστον για τις δικές μας τις Ελληνικές ιδιαιτερότητες, τα λεφτά πάντα στην ώρα τους και όλα ήταν καλά. Και το πέρασμα μου ήταν θετικό αφού κατέκτησα πρωτάθλημα και κύπελλο και γενικά όλα αυτά που έγιναν ήταν για καλό. Κάθε χρόνο ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ και επενδύουν περισσότερα χρήματα και βελτιώνουν και τις συνθήκες που έχουν οπότε θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ένας καλός προορισμός για κάποιους που θέλουν να ξεφύγουν. Είναι ευγενικός και φιλόξενος λαός οπότε και η προσαρμογή είναι σχετικά εύκολη θα έλεγα».
Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ίκαρο: «Υπέγραψα χθες και σήμερα προπονήθηκα για πρώτη φορά. Ήθελα να επιστρέψω, είχα κάποιους προσωπικούς λόγους που γενικά τον τελευταίο καιρό «καιγόμουνα» να γυρίσω και θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο. Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόσωπο στον χώρο της Α1 και ήταν μια επιλογή, για την οποία δεν σκέφτηκα καθόλου και είπα κατευθείαν ναι».
Για το ΠΑΟΚ-Άρης: « Είχα την τύχη να παίξω το πρώτο μου ΠΑΟΚ-Άρης πριν από 12 χρόνια. Νομίζω ότι για αυτά τα παιχνίδια, ότι και να πεις ότι πρόβλεψη και να κάνεις είναι τέτοια η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού που κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Όσο χάλια να είναι η μια ομάδα και όσο καλή να είναι η άλλη, το ΠΑΟΚ-Άρης είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Ακόμα περισσότερο τώρα που μιλάμε για ένα παιχνίδι κυπέλλου, στο οποίο οι ομάδες ακόμα είναι ανέτοιμες και ψάχνουν τα πατήματα τους. Άμα πρέπει να χρήσω κάποιον φαβορί θα έδινα την πρώτη τύχη  στους γηπεδούχος για το λόγο ότι παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν την βοήθεια του κόσμου».
Για το αν θα στοιχίσει η απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου τον ΠΑΟΚ: « Σίγουρα ο Λάζαρος θα είναι τεράστια απουσία, ήταν παίκτης δυο θέσεων, ήτανε πλέι μέικερ και πεντάρι μαζί. Έδινε 5-6 ασίστ σε κάθε ματς, μάζευε πολλά ριμπάουντ έβαζε πόσους πόντους και γενικότερα με την εμπειρία του βοηθούσε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ο κ.Μαρκόπουλος ο οποίος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα σίγουρα έχει προσαρμόσει τα πλάνα του, έχει προσαρμόσει τις ανάγκες της ομάδας με διαφορετικό τρόπο για να καλύψει αυτό το κενό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: