Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει αντίδραση»

Ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Θανάσης Γιαπλές, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, αιτιολογώντας γιατί οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

«Η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει αντίδραση»
Η ποιότητα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός ως ομάδα δεν επιτρέπει στους αντιπάλους του να αντιδράσουν όταν βρεθούν πολύ πίσω στο σκορ και αυτό έπαθε και ο ΑΓΟΡ, όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Γιαπλές, μετά την ήττα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Το περιμέναμε γιατί δεν έχουμε ούτε το βάθος ούτε την εμπειρία να κάνουμε τέσσερα παιχνίδια σε πέντε μέρες. Επίσης η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει σε κανένα αντίπαλο ν' αντιδράσει ειδικά όταν τεστάρει τις δυνάμεις για ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε περισσότερο από 20 λεπτά. Ήταν σχετικά αναμενόμενο, τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους»,
είπε ο κόουτς του Ρεθύμνου και συνέχισε:

«Με τον Ίκαρο είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα υπάρχει ειδική τακτική. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε απρόοπτο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας, αφού η πρεμιέρα ίσως κρύβει εκπλήξεις. Δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα μιας τέτοιας έκπληξης».

Από την πλευρά του ο φόργουορντ των Κρητικών, Νίκος Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Η διαφορά δυναμικότητας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Παίζαμε κόντρα σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής (13/10 - 16:00, Ίκαρος Χαλκίδας) και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και βλέπαμε το παιχνίδι σαν προπόνηση. Αυτό που θέλουμε απ' τη νέα χρονιά είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να προσφέρουμε θέαμα και να έχουμε μία πορεία σαν την περσινή. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο είναι γεμάτο. Έχει φοβερή παρουσία ο κόσμος και τον ευχαριστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: