Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Τώρα χρειάζεται σιωπή»!

Ο Μιχάλης Στεφάνου μίλησε με τον αρχηγό της Λεβάντε, Χουάνφραν, ο οποίος έστειλε μέσω του gazzetta.gr το προσωπικό του μήνυμα στους οπαδούς της Ένωσης.
Μπορεί κατά την θητεία του στην ΑΕΚ να μην απέδωσε τα αναμενόμενα σύμφωνα με το όνομα και το κασέ του, απ' ό,τι φαίνεται, όμως, ο Χουανφράν δεν ξεχνάει την Ενωση. Πέρυσι, άλλωστε, αφιέρωσε την πρόκριση της ομάδας του της Λεβάντε επί του Ολυμπιακού στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων.
Γέννημα θρέμμα της Βαλένθια, ο Ισπανός αμυντικός αν και πάτησε πλέον τα 37, ζει τη δεύτερη νιότη του στη Λεβάντε, της οποίας είναι αρχηγός και βασικότατο στέλεχος. Το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ κι έδειξε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Έχει τον απόλυτο σεβασμό συμπαικτών και φιλάθλων και φυσικά νιώθει ευτυχισμένος που θα ολοκληρώσει τον ποδοσφαιρικό του κύκλο εκεί απ' όπου τον άρχισε το 1994.

Το gazzetta.gr συνάντησε έξω από τα αποδυτήρια του “Ciutat de Valencia” τον Χουανφράν και του ζήτησε να πει δυο λόγια για την ΑΕΚ, που βιώνει την κρισιμότερη καμπή της ιστορία της. Κι εκείνος, με πλήρη συναίσθηση και σεβασμό στην κατάσταση που επικρατεί έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ενωση.
Γνωρίζω ότι η ΆΕΚ αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και αυτό είναι κάτι πολύ λυπηρό. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία και τέτοιες στιγμές χρειάζεται μόνο... σιωπή”, είπε ο Χουανφράν κρατώντας από το χέρι τα δύο κοριτσάκια του και συμπλήρωσε: “ Οταν ήμουν στην ΑΕΚ είχαν αρχίσει να φαίνονται τα προβλήματα, αλλά πλέον αυτά δεν έχουν σημασία. Χρειάζεται όλοι να δουλέψουν σκληρά, για να έρθει σιγά σιγά η ανάκαμψη. Ακούω θα φτιαχτεί και νέο γήπεδο, κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα”.
Τέλος, ο 37χρονος άσος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Ένωσης. “Θα τους θυμάμαι πάντα με σεβασμό. Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν στηρίζουν την ομάδα με θέρμη και βήμα βήμα να την βοηθήσουν να επανέλθει εκεί που ανήκει. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και η θέση της βρίσκεται μόνο στην ελίτ”.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: