Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Περιμένει και τον κόσμο ο Μελισσανίδης!

Την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή και των οπαδών της ΑΕΚ για να γίνει πραγματικότητα η «Αγια Σοφιά» περιμένει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Περιμένει και τον κόσμο ο Μελισσανίδης
Στις 30 Οκτωβρίου προκηρύχθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που προορίζεται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κατά 30 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχει μπει στο «λογαριασμό» 1 εκατ. ευρώ από τον Γιώργο Μελισσανίδη, ενώ στην αύξηση θα μπουν τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας (τα μισά έσοδα θα δοθούν για το γήπεδο) και από την συμμετοχή ισχυρών επιχειρηματιών με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως οι κ.κ. Παππάς, Χατζηϊωάννου, Δαληκούρας, Σαραντίνης και αρκετοί άλλοι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρήματα θα μπουν τόσο από τον ΟΠΑΠ όσο και από τρεις χορηγούς με τους οποίους συζητά το τελευταίο διάστημα ο γνωστός επιχειρηματίας και διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, όμως, ο «τίγρης» εκτιμά πως θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση – συμμετοχή και από τους οπαδούς της Ένωσης. Η τιμή της μετοχής θα οριστεί στα 10€, ενώ όσοι είχαν αγοράσει διαρκείας θα λάβουν το ποσό που τους αντιστοιχεί.

Σύμφωνα με την «Goal», δυνατότητα απόκτησης μετοχών και συμμετοχής στην «Αγια Σοφιά» θα έχουν όλοι φίλοι της ομάδας. Για αυτό τον λόγο ο Μελισσανίδης ελπίζει πως θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Αυτό, βέβαια, βασίζεται πως ο κόσμος θα ενθουσιαστεί περισσότερο από την επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: