Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σκρτελ: «Απ’ τις κορυφαίες ομάδες η Ελλάδα»

Το μεγάλο «όνομα» της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η παρουσία του κόσμου στο «Καραϊσκάκη» αποτελούν από μόνα τους κίνητρα για τους Σλοβάκους, όπως δήλωσε ο Μάρτιν Σκρτελ.

Σκρτελ: «Απ’ τις κορυφαίες ομάδες η Ελλάδα»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Μάρτιν Σκρτελ για την Εθνική Ελλάδας, την προσεχή αντίπαλο της Σλοβακίας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ο διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και περιμένει να δει ένα γεμάτο από κόσμο «Καραϊσκάκη».

«Δεν χρειαζόμαστε κανένα επιπλέον κίνητρο όταν παίζουμε με την εθνική μας ομάδα. Αντιμετωπίζουμε την Ελλάδα, η οποία είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο από κόσμο και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, οπότε να είστε σίγουροι πως ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

«Παρόλο που δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Βοσνία έχουν βελτιώσει την ψυχολογία μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να τελειώσουμε τα προκριματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: