Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Η γυναίκα του Τότι θα κάνει στριπτίζ αυτή τη φορά»

Το 2001 ήταν η Σαμπρίνα Φερίλι που έκανε στριπτίζ για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρόμα. Ωστόσο, εάν αυτό ξανασυμβεί, η ίδια έχρισε… διάδοχό της τη γυναίκα του Τότι.

«Η γυναίκα του Τότι θα κάνει στριπτίζ αυτή τη φορά»
Και να λοιπόν πώς ξαφνικά μπορεί να σταματήσει διάθεση ενός ποδοσφαιριστή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να σου λένε ότι αν πάρεις τον τίτλο, η γυναίκα σου για να το γιορτάσει θα πρέπει να κάνει στριπτίζ στην κεντρική πλατεία της Ρώμης μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς.

Τουλάχιστον αυτό θεωρεί ότι πρέπει να γίνει η Σαμπρίνα Φερίλι. Η εν λόγω ηθοποιός είναι φανατική οπαδός της Ρόμα και το 2001 για να γιορτάσει το scudetto είχε κάνει στριπτίζ μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο Circo Massimo, τον αρχαίο ιππόδρομο της «αιώνιας πόλης».

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι αυτή τη φορά, εάν οι «τζιαλορόσι» κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το στριπτίζ θα πρέπει να το κάνει η Ιλάρι Μπλάζι, που είναι και η γυναίκα του Φραντσέσκο Τότι: «Εάν η Ρόμα κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ιλάρι Μπλάζι θα κάνει striptease αντί για μένα. Χρειάζεται κάτι καινούργιο».

Τα… όνειρα για πρωτάθλημα, μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχουν αρχίσει για τα καλά στη Ρόμα, αλλά μάλλον μοιάζουν με… εφιάλτη για τον «καπιτάνο», που θα δει την γυναίκα του να γδύνεται μπροστά σε όλους. Πάντως το σενάριο είναι ακραίο και αν τυχόν η Ρόμα πάρει τον τίτλο, τότε όλο και κάποια θα βρεθεί να βγάλει από τη δύσκολη θέση τη γυναίκα του αρχηγού. Διαφορετικά όλοι θα χαίρονται και ένας θα… κλαίει.

Δείτε τους... πανηγυρισμούς της Σαμπρίνα Φερίλι:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: