Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό!!

Σε διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό ζήτημα -όπως η προσφυγή Τοτσέ- που να μην μπορεί να ελεγχθεί ή να μην μπορεί να διευθετηθεί, προχωρά ο Παναθηναϊκός.

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό
Υπό πλήρη έλεγχο θεωρούν πως έχουν στον Παναθηναϊκό τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει -τόσο με την περίπτωση του Χοσέ Τοτσέ, όσο και με το θέμα της εγγυητικής επιστολής που πρέπει να κατατεθεί ως τις 31 Οκτωβρίου.

Η προσφυγή που κατέθεσε ο Ισπανός επιθετικός (και το ενδεχόμενο το παράδειγμά του ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι από τους «κομμένους») δημιούργησε, όπως είναι λογικό, αβεβαιότητα στον κόσμο.

Η διοίκηση ωστόσο εμφανίζεται απόλυτα ψύχραιμη και ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Όπως αναφέρεται απ’ την ΠΑΕ, σαφώς και τα οικονομικά είναι δύσκολα και αυτό το γνωρίζουν άπαντες από την πρώτη στιγμή.

Πλην όμως, όπως υπογραμμίζουν, ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις του και ήδη έχει ρυθμίσει τις περισσότερες εξ αυτών. Με τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, εξηγούν πως θα ρυθμίσει και αυτές που εκκρεμούν.

Άλλωστε ήδη απ’ το καλοκαίρι είχαν γίνει ξεκάθαρες οι προθέσεις της διοίκησης στο πως θα χειριστεί τέτοια ζητήματα. Κι αυτό διότι είχε τονιστεί μεν ότι στόχος θα είναι να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, ωστόσο είχε γίνει σαφές ότι προτεραιότητα θα δίνεται στους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: