Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σαν… κύριος ο Νιόπλιας!!

Η συνεργασία του με την εθνική Κύπρου τελείωσε. Ο Νίκος Νιόπλιας όμως έφυγε σαν κύριος -και σαν φίλος όπως επιβεβαιώθηκε την Τρίτη- από τη Μεγαλόνησο.

Σαν… κύριος ο Νιόπλιας
Με τρόπο που αρμόζει στο ήθος του αποχώρησε από την εθνική Κύπρου ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Έλληνας προπονητής (το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σε περίπτωση αποχώρησης του Παύλου Δερμιτζάκη) αποχαιρέτισε την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα στη Μεγαλόνησο.

Αφού είπε λοιπόν χαρακτηριστικά στους παίκτες ότι «έχετε ποιότητα, έχετε ταλέντο, μην αδικείτε τους εαυτούς σας», ευχαρίστησε άπαντες και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Οι παίκτες, με τη σειρά τους, ανταπέδωσαν τις ευχές και ως δείγμα της εκτίμησής τους για τον Νιόπλια του χάρισαν μια φανέλα της Εθνικής με τ’ όνομά του. Τον οδήγησαν, έτσι, να δηλώσει στη συνέχεια στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Έμαθα στη ζωή πως το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον. Το πρώτο πράγμα για όλους πρέπει να είναι η υγεία, η οικογένεια και οι φιλίες. Εγώ εδώ έκανα μόνο φίλους και ήρθα σήμερα να τους αποχαιρετήσω όλους. Όπως ήρθα κύριος, μου αρέσει να φεύγω κύριος

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΚΟΠ τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Πρόεδρο των Εθνικών ομάδων κ. Χάρη Λοϊζίδη, όλους τους συνεργάτες μου, το ιατρικό προσωπικό, τους μασέρ, φυσιοθεραπευτές, τον Άδωνη Προκοπίου και τον Χριστόδουλο Θωμα στο τμήμα Εθνικών ομάδων και όλο το προσωπικό της ΚΟΠ για τη συνεργασία. Όλοι τους προσπαθούσαν να διευκολύνουν τη δουλειά μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δουλέψαμε όλοι μαζί για 30 μήνες για το καλό της Εθνικής ομάδας.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αναδιοργανώσουμε την Εθνική, φέραμε νέους παίκτες και δημιουργήσαμε μια βάση η οποία θα διευκολύνει το έργο αυτών που θα αναλάβουν στη συνέχεια. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι υπό εξαφάνιση και πρέπει να τον προσέξουμε. Υπάρχει ταλέντο, αλλά είναι λίγοι οι παίκτες και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αξιοποιηθούν»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: