Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αν το έκανε ο Λεάντρο ή ο Σιώπης…!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο blog του στο gazzetta τι θα λέγονταν σήμερα αν ήταν ένας δανεικός του Ολυμπιακού, στη θέση του ποδοσφαιριστή της Βέροιας, που ανήκει στον ΠΑΟΚ κι έπαιξε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ τι θα ακούγαμε τώρα, εδώ και τρεις ημέρες, εάν παίκτης του Ολυμπιακού, δανεικός σε άλλη ομάδα, είχε σε αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ τη συμπεριφορά που είχε ο Αποστολόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Να έπαιζε ρε παιδί μου ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη η, με την Καλλονή κι ο Τζανακάκης η, ο Λεάντρο, που ανήκουν στον Ολυμπιακό, να έπαιζαν όπως έπαιξε με τη φανέλα της Βέροιας ο Αποστολόπουλος (που ως γνωστόν ανήκει στον ΠΑΟΚ), την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Δηλαδή, ο Τζανακάκης η, ο Λεάντρο η, ο Σιώπης του Πλατανιά, με το που ξεκινούσε το παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, να πήγαινε να μαρκάρει σκληρά από πίσω τον Στοχ. Μετά να πήγαινε να τσαμπουκαλευόταν με τον Σαλπιγγίδη. Μετά να έκανε άλλο φάουλ από πίσω στον Νίνη. Να έκανε κι άλλο φάουλ, αλλά πιο νορμάλ αυτό, πάνω στον Τζιόλη. Και στο τέλος να πήγαινε να προκαλέσει τον Κλάους Αθανασιάδη, να του ρίξει κλοτσιά με το που έφευγε η μπάλα και μετά να του τραβούσε και τη φανέλα.
Γιατί φίλοι μου αυτά ακριβώς τα πράγματα έκανε ο Αποστολόπουλος σε Σαβιόλα, Φουστέρ, Βάϊς, Σάμαρη και Μήτρογλου, κατά σειρά! Κι εντάξει, όλα τα άλλα να τα καταλάβω. Μπορεί το παιδί να έχει στο παιχνίδι του το στοιχείο του δυναμισμού-θυμάμαι π.χ. ότι είχε αποβληθεί σε ένα παιχνίδι με τον Πλατανιά τον Αύγουστο.
Όμως, ειλικρινά τι σοβαρή εξήγηση μπορεί να δοθεί για την στάση του έναντι του Μήτρογλου στα τελευταία λεπτά και με το σκορ 6-0; Άδικα μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ειδικά αυτό με το Μήτρογλου είχε άλλη στόχευση; Κι ο νοών νοείτο. Εγώ δεν θέλω να το πιστεύω. Δεν το πιστεύω κιόλας-παρότι προβόκαρε και τον Φουστέρ στο α΄ ημίχρονο. Αλλά ξέρω ότι δεν ήθελε πολύ εξαιτίας του να έπαιρνε μία κόκκινη κάρτα ο Μήτρογλου κι ο Ολυμπιακός να στερούνταν τις υπηρεσίες του στα επόμενα παιχνίδια.
Κι επαναλαμβάνω, αν τα έκανε αυτά ο Λεάντρο η, ο Τζανακάκης η, ο Σιώπης η, δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, που παίζει δανεικός σε άλλη ομάδα, φαντάζεστε τι θα γίνονταν από την Κυριακή το βράδυ; Το κλασικό «αυτό είναι το πρωτάθλημα των δανεικών», θα ήταν το λιγότερο. Για «στημένες» συμπεριφορές θα διαβάζαμε, για «δολοφονικά» χτυπήματα κλπ, κλπ. Ενώ τώρα πέρασε σχεδόν στο ντούκου. Πολύ απλά, γιατί δεν είναι παίκτης του «κακού» Ολυμπιακού, αλλά του ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων, πάλι καλά που δεν υπήρχε τραυματισμός η, αποβολή παίκτη του Ολυμπιακού. Γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο τελικά προέχει η ουσία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: