Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στους... «16» μέσω Κύπρου η Βαλένθια!!

Τον αντίπαλο της για την επόμενη φάση του Europa League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Βαλένθια! Οι παίκτες της δεν συνάντησαν δυσκολίες και αγωνιζόμενοι στο ΓΣΠ νίκησαν 2-0 τη Ντιναμό Κιέβου.

Στους... «16» μέσω Κύπρου η Βαλένθια!
Τον αντίπαλο της για την επόμενη φάση του Europa League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Βαλένθια! Οι παίκτες της δεν συνάντησαν δυσκολίες και αγωνιζόμενοι στο ΓΣΠ της Κύπρου ως φιλοξενούμενοι νίκησαν 2-0 την Ντιναμό Κιέβου.

Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος η ισπανική ομάδα απέναντι στην ουκρανική η οποία ήταν εμφανώς επηρεασμένη με τα όσα εξελίσσονται στο Κίεβο!

Λιγοστές φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων με το γκολ να αργεί αρκετά να έρθει…

Στο 79ο λεπτό ο Βάργκας ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Αλκάθερ, δέχθηκε την πάσα του Παρέχο και άνοιξε το σκορ για την Βαλένθια.

Ωστόσο το σκορ δεν «κλείδωσε» εκεί. Στις καθυστερήσεις οι ισπανοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βίντα από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του.

Πλέον, οι παίκτες του Πίτσι καλούνται να διαχειριστούν τη νίκη αυτή στον επαναληπτικό στο «Μεστάγια» για να περάσουν στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού: Λάτσιο – Λουντογκόρετς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: