Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ντομίνγκος Πασιένσια στο Metropolis: «Στην καλύτερή της φάση η Μπενφίκα»

Ο Πορτογάλος προπονητής της τουρκικής Καϊσερίσπορ Ντομίνγκος Πασιένσια που το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από το να αναλάβει τον ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στην αυριανή (20/02) κόντρα του Δικεφάλου με τους «αετούς» της Λισσαβώνας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Η Μπενφίκα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση στην σεζόν και είναι ακόμη μεγαλύτερο φαβορί από ότι πριν μερικούς μήνες. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλα γίνονται επομένως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία, πως είναι μια δεμένη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει κάθε ματς, ωστόσο, η Μπενφίκα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί».

Για την παρουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσερίσπορ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή του Τζιόλη. Ο παίκτης βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι 2-3 εβδομάδες εδώ, πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και θα παίζει πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα».

Για την μη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και την μετακίνησή του στην Τουρκία: «Το καλοκαίρι υπήρξε μια επαφή με τον ΠΑΟΚ, ήθελα να έρθω στην ομάδα, αλλά ο ερχομός μου στην Θεσσαλονίκη ήταν μόνο για συζητήσεις. Στην περίπτωση της Καϊσερίσπορ μου εξήγησαν το πρότζεκτ πολύ πριν πάω και έτσι κατέληξα να είμαι προπονητής εδώ».

Για την παρουσία του Στέφενς στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω τον Στέφενς ως προπονητή και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή επιλογή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: